ALGEMEEN

Support at Work lanceert vernieuwde website

Het zal u niet ontgaan zijn, de website van Support at Work was toe aan vernieuwing. Het design, de techniek en de vindbaarheid waren niet meer van deze tijd. En omdat wij een service gericht en dienstverlenend bedrijf zijn, vonden wij dat wij onszelf ook online meer moesten presenteren. Personificatie, actuele informatie en kwaliteit stonden dan ook voorop bij de transformatie richting de nieuwe site. En door de responsive design is de website ook prima leesbaar op de Android telefoon, iPhone of iPad.

Bij het menu item “volgens ons” gaan wij, vanuit onze expertise, recente ontwikkelingen, nieuwsberichten op het raakvlak tussen mens en werk van achtergrond voorzien. Voor nu zijn dat “het nieuwe werken, what’s in a name” en gezondheidsmanagement. Heb je suggesties mail ons die dan en wellicht dat we dan naar jouw suggestie gaan kijken door onze bril.

Wij nodigen iedereen van harte uit deze site eens goed aan de tand te voelen. Mist u iets, of werkt iets niet naar behoren? Laat het ons dan weten.

Tot slot bedanken wij Harold Klaassen van Social Brigade. Dankzij zijn expertise en betrokkenheid hebben we deze prachtige website kunnen realiseren.

Met vriendelijke groet,

John & Jean-Paul